Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie


Hjärtekort..en man..jag ska bli hans fru.

Jag har återigen vänt på detta eviga kort..varför? Jag ser en man där
jag håller honom väldigt kär..
visserligen ringer han som en annan dåre..men bör artigt lägga på
likaså..
om jag jobbar hela tiden men något, ska den mannen sannerligen veta
passar inte det..kan han sannerligen efter annat leta
jotack, ska jag bli hans fru? ringen ska infinna sig som sig bör
annars kan det gå utanför..
min vän..

min dag var jobbig..han ringde.."jag har inte tid" jag förmedlade då
luren lades på..
oartigt.. ska medges..

min vän...

Du ska veta en sak, visserligen älskar jag dig..men hur vore det om dina sms var lite bättre änn som hämtar ur "Playboy"?
sådant är minsann inget skoj..

så herrn ifråga borde på ren svenska lära sig lite vett
se där, nu fick han det lätt..

Min vän...

hjärtekortet..kom för att stann hos mig..
den kommer defintinitivt inte till dig..

min vän..

Puss på dig..
privatlivet..gäller bara mig..

gud alena...




Fri vers av anita VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-08 18:43



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härliga kort :)
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP