Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

karnival av lust


Karnival, förr betydde det köttets fest
farväl till köttet inför fastan
man skulle äta upp sig inför den magra tiden

ser med saknad på de vackra kvinnorna
kvinnor på min väg
alla vackra på sitt egna vis
innifrån och ut
men ingen är min eller inte än iaf
jagar inte kvantitet
vill ha kvalitet

känner en lust
ingen att njuta med
så hur ska man ladda inför fastan
fastan utan njutning?

innerst inne
en vilja
en sökande blick
stark drift och hunger
vad blir min karnival av lust
tänk om den fick bli permanent istället
en sinnenas fest
en allt omfattande
medsvepande
ögonblick av känsla
samvaro
ren lust

helt enkelt




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-15 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP