Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är

 

 

  Allt.         är.   

 är allt.   jag är

jag är. kärlek

jag är. ljus 

jag är.

är.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-15 22:34



Bookmark and Share


    AA VIP
Jag är, alltså existerar jag. Bra skrivet.
2011-07-17

  Lena Själsöga Keijser
ja vackraste

du

är
2011-07-17

  Anna*
Grymt snyggt att få till ett hjärta så! Applåder
2011-07-16

  mickech
Klart du är, mycket snyggt uppställt!
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP