Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets låga..så klar..




Ja

Ja

säg ja 

ja till livet

sä ja       till det

du     önskar så

möjligheterna

 finns   där 

för dig

säg ja

ja

när    du

känner

ja

i ditt

hjärta

 ja    ja    ja 

ja  till livet

det  är

underbart

att säga    ja

till att   leva

fullt ut

ja

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-19 12:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Just say yes :) !
2011-07-19

    Ken Cassel
Ja, självklart Ninanion!
:)
Ja Ja Ja
2011-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP