Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågsljus

Regn

regn

regnbåge

regnbågsljus

regndroppar

kärleksdroppar

droppar faller

faller

upp och ner

förvandlar

vatten

vattendroppar

kärleksdroppar

till klaraste ljus

ljus färgljus

varmt

vackert

underbart

regnbågsljus

som fyller

vatten

droppar

vattenkristaller

vattenprismors

vackra ljus

i solljus

kärleksljus

genomtränger

tränger     så igenom

lyser              belyser

det     uppenbara

som är

i slutet

av regnbågens ljus

där          i regnbågsljus 

där    guldskatten finns

där i ditt     hjärta 

ser   jag

vid regnbågens slut

där                   älskade

är                      skatten 

ditt                  hjärta

av renaste guld

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-20 12:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som en kärleksmeditation. Sparas!
2011-07-20

    ej medlem längre
Fin !
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP