Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan



Jag står här.

framför dig.

jag är naken.

ser du.

det du älskar.

mitt hår.

min hud.

min kropp.

jag andas kärlek.

jag andas hopp.

jag lever.

idag.

imorgon.

är en annan dag.





Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-20 00:36



Bookmark and Share


  M:tin
Vackert!!!!!!
2016-04-20

  M:tin
Vacker!!!!!!
2016-04-20

  SannaPanna
Väldigt naken men kärleksfull dikt=)
2011-07-20

  mare VIP
Bra, slutet säger mycket..
2011-07-20

  M.A.J.R
riktigt bra tycker jag =)
stör mig lite bara på punkterna
2011-07-20

  Lars Hedlin
Underbara toner av NU!
2011-07-20

  queenia
så klart, så vackert, så sinnligt!
2011-07-20

    ej medlem längre
Så jäkla sant..imorgon är en annan dag !
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP