Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schack matt! :)




Sinnlig

Sinnlig

det är det du är

fantastisk

så skön

du är

vällust

erotisk

finsmakare

sinnlig

ja det är ditt namn

ja det är ditt namn




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-20 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP