Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan bidrog till mycket glädje

Längtan ut fick oss att
packa för en lång dag.

Äntligen på väg då tåget
mot Helsingborg rullade på.

En rosa ballong med tre på
blev vår resekompis.

Min dotter lekte putta på
ballongen med mig.
Skratt utan slut.
Tågresan blev rolig då
humorn tog över.

Plask, dripp dropp
byta kläder, gå vidare
medan siktet nådde mina
gamla kvarter i
min barndomsby.

Hungern gjorde oss
påmind då vi kom till
en plats med många
träbitar att sitta på.

Tågresan hem blev
ballonglek så humorn
tog över stristessen.
Min lilla sessa lockade fram
barnasinnet hos vissa
som ville leka.

En mamma och hennes
son uppskattade henne
så mycket att vi fick hennes
nummer.

Väl hemma gjordes varm mat
som uppskattades innan hon
somnade i soffan.




Fri vers av Filosofen2
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-24 20:58



Bookmark and Share


  Ari Viklund
skulle velat puttat
på rosa ballongen..
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2