Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är magisk...som du...




Sol, sol, solvind

Sol

sol

solvind

 

 

sol

sol

solvind

 

du är solen

i mitt hjärta

 

du är solen 

i min själ

 

sol

sol

solvind

 

smek

smek

smek min själ

 

smek den

med din vind

vind kärleksvind

 

vind

vind

kärleksvind

 

fyll mig

med din vind

 

din

vind

kärleks vind

 

i vindarna

älskar jag

 

 hör jag dig viska

 

viska mitt namn

 

i solens ljus

känner jag din värme

din värme stråla in 

 

in i mitt hjärta

in i min själ

 

 

kom solvind

kom kärleksvind

fyll mig med liv

 

kom solvind

kom kärleksvind

fyll mig med liv

 

och gör det

för att jag älskar dig

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-07-24 21:46



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så skön...
2011-11-04

  Lena Själsöga Keijser
läser orden högt
lever med bland annat s samt v

vandrar in i m

och detta är
skapanderörelse
2011-07-29

  Elwania
så skön kärleksång
2011-07-25

    Ken Cassel
Och som en sol så tänker jag att för alltid värma dig min lilla ängel!
:)

kramar!

Ken
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP