Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delad sorg lättare sorg

Vännen, jag vet att det inte är lätt
jag vet du saknar din mormor just nu.

Minnena från svunnen tid gör dig
ledsen.

Kan en kram hjälpa?

Vännen, du för mig lika viktig som jag för dig.

Glad vi åt ihop idag, glad vi drack kaffe.

"Du vet var jag finns, bara några steg från dig."
Du tittar lite blygt och säger:
"Jag vet, du finns."

För mig räcker det ordet, för mig du lyser.

Du satt i telefon idag.
Sovit en stund då jag såg dina ögon så ledsna så.
Då du lagt på sa du din mormor vandrat mot dimmornas land.

"Jag trodde aldrig jag skulle ta detta så hårt."
Jag lyfte mig från stolen och tröstade dig medan klumpen kom.

Glad du orkar ta detta med. Din mamma hälsar din
mormor välkommen.
I Nanginjala inga sjuka, inga sorger.
De grillar och är lyckliga.

"Jag finns vid din sida."
Du min bästa vän som står bakom mig då jag behöver.




Fri vers av Filosofen2
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-03 23:04



Bookmark and Share


  Ari Viklund
vänner för varandra
i glädje, som i sorg.
2011-08-04

  aol
så vacker berörande skriftat
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2