Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm söta drömmar Tajsa

Tajsa, du sover så gott i fåtöljen
efter dina upptäckter dina små
kattögon kan göra.

Storm, din kära vän får dig
jama då han är där ute och du
inne. Ni har funnit varann
på gården och busar så dammet yr.
Du svart och vit, han orange och
mycket tjock päls.

Dröm min kära kisse,
få energi till i morgon.
Matte vakar över dig
hela natten.




Fri vers av Filosofen2
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-08 22:52



Bookmark and Share


  Ari Viklund
detta är kärlek
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2