Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ju här ändå

 

oväntat och du ser på mig

sexigt osäkert

gestikulerar som för år sedan

när du fingeravtryckte mig 

 

vi utväxlar ansträngda artigheter

- trevligt ställe det här;

så du har utbildat dig klart sedan sist? 

ditt nyskägg repar upp mig och

plötsligt rörliga bilder

 

- jag ser mitt taffligt konstruerade sandslott

(det blåste ner jävligt fort)

ändå vill jag andas dig i timmar

på nytt och fortfarande

det är dåraktigt, förstås;

men vi sitter också på varsin brygga

på 40 mils avstånd

där tänker identiska tankar

du ritar målbilder och jag ger dig musiken

 

- så jag ska bara titta på filmen en gång till 




Fri vers av Elin S
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-12 00:12



Bookmark and Share


  Dan Linder
Ja det är en fin liten film. Ingen vanlig rom-com utan en som är lite ledsen bakom skrattet. Skön John Cusack-melankoli om saknad, längtan och sensualism som signalsystem med 40 mil mellan. Bra där fröken S!
2011-08-15

  swimsus@gmail.com
skägget som repar sönder
fan
varför tänkte jag inte på det??!

:)

Du är fenomenalt bäst..

Och färdigutbildad..

Kärleken...../C
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S