Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är kärlek för dig?




"Jag älskar dig"

 

Jag ser dig

du kommer in i rummet

ditt leende lyser upp mörkret

hela vägen fram till mina fötter

 

Du tittar djupt i hennes ögon

försjunken i känslan

vilar du i nuet

dina händer smeker ömt

 

Jag ser din förälskelse lysa

och mitt hjärta slår en volt

när du för ett ögonblick

lyfter blicken mot mig

 

Du ler, och i dina ögon

skiner kärleken igenom

dimmor av föreställningar

väggar av förbud

 

Jag känner värmen i bröstet

en blomsterknopp öppnar sig

dofter av ömhet

snuddar vid mitt sinne

 

Du kramar henne mjukt

när mina läppar kysser din kind

och tre enkla ord

viskas i ditt öra




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-12 19:52



Bookmark and Share


  Ronny Berk
fin text, dofter av ömhet uppskattas extra mycket, tycker om, ja !
2011-10-12

  PPQ
sorglig på något sätt eler beror någ på eg hmmjust nu kändes den sorglig:D
2011-08-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
skönt förtäljandes om kärlekens vägar
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP