Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snöar det även i ditt vinterland?


Vintersnö

 

det här är bittra droppar som faller

tyst, likt snöflingor över nejden

singlar dalar ned

 

puder, säger dom lyckliga

jag ser bara vassa iskristaller

av sältat vatten i miljarder former

åtminstone ett tusental härstammar från mig

 

du kunde lika gärna vara på andra sidan jorden

 

när tystnaden mellan väggarna dånar sina fanfarer

för ett söndersmulat hjärta

hopsopat och infruset i väntan på dig




Fri vers av Elin S
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-01-05 17:00



Bookmark and Share


  pang
usch men oj så bra. smärta fångad i perfekt poesi.
2006-01-26

  Propella
Oooooj...

Fan. Nu gör du mig sådär stum igen...

"puder, säger dom lyckliga
jag ser bara vassa iskristaller
av sältat vatten i miljarder former
åtminstone ett tusental härstammar från mig"

ojojojojoj.
2006-01-09

  swimsus@gmail.com
Verkligen en "titta genom fönsterrutan i undran" dikt med många underbara men dock sorgliga undertoner. Jag läser och lider..
2006-01-06

  Nilla E
"du kunde lika gärna vara på andra sidan jorden"
en lysande rad som bränner till.
en mening man önskar man kunde lägga på tungan och rikta mot berörd part.
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S