Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annelie


Den Sköna stunden med dig.

Jag fick ett sms av dig att jag skulle möta dig på ett ställe så jag åkte dit med min bil.

Vi träffades på en båtstand där båtarna står.

Klev ur bilen och gick ner till stranden tillsammans.

Du bad mig slicka din snopp och jag blev tänd av att sitta där på en bänk trots att kanske människor skulle se oss.

Du bad mig ta av mig mina kläder och jag satt mig på mina knän och gjorde det skönt för dig.

Det började rengna så vi spang halv nakna till en skjul med en båt och du la mig på rygg och du slickade mig och pullade mig tills jag njöt av det .

Sedan stoppade du in din snopp i min mus och vi älskade länge och väl.
Det gick för dig och vi var på väg att göra det igen ,men vi blev avbruten av din mobil.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-18 19:45



Bookmark and Share


  nalltuss
Du är så bra att man börjar småskratta.
Och så kan du få det att bli poesi också
Oslagbart
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP