Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga för att vinna

Nu jag vandra längs
skolans språk.
Nu kunskaper vävs
ihop med min kompetens.

Aldrig jag kunde ana
det var så kul med engelska
och dess enorma ord.


Monstret infann sig då
provet för matematiken
kom.
Öppnade kistan för styrka,
mod och hopp
vågade göra det utan stopp.

Matematik svårt utan gräns,
tog en pust då mina ögon såg
fler än jag har samma behov.

Skönt jag nu kan slappna
av då proven nu är klara
skönt skolan rullar på
då ångesten försvunnit
med buller och bång.

Drömmar kommer, drömmar
går då dörrarna öppnas
och visar ljus.




Fri vers av Filosofen2
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-18 20:23



Bookmark and Share


  Ari Viklund
lycka att känna
lust till lärande
2011-08-19

    AA VIP
Befriande text. Skönt att du kan öppna dina sinnen och gå in i kunskapens tempel.
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2