Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordflöde

Beteende byte

tankebyte

ordflöde

livslust

njutning

vänskap

styrka

helande

tröst

lyssna

samtala

livsbeakande

lycklig

självständig

konstnär

poet

estet

tavelduk

penslar

burk

oljefärg

kladda

leka

skapa

öppna

modig

dator

it

dikta

vinna

överträffande

viska

sjunga

vissla

kläder

kosmetika

parfym

studier

vägvisare

kunskapstempel

jubla

hjärtat

lungor

luft

älska

älskas

älskat

underbar

skratta

gråta

hoppas

drömma

visioner

mål

plan

vinst




Fri vers av Filosofen2
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-20 10:43



Bookmark and Share


  Ari Viklund
En mycket vacker samling ord
vilka likt en flotte i livets flöde
håller sig flytande i alla väder
och slutligen hittar till sitt hav
2011-08-20

  aol
gillas
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2