Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet hur du älskar jag har älskat likadant så fel.


älskar, älskar inte, älskar fel.

det är som om jag nuddar asfalten med tåspetsen fast jag vill flyga bland molnen

något mitt emellan
det jag egentligen vill och verkligheten

jag skulle lika gärna kunna vara vaken hela natten
för det hjälper inte att jag blundar
jag saknar dig med hela kroppen denna gången

fast jag får inte längre
jag har gått på villospår som skriker med din frånvaro
och hur jag måste älska någon annan

nu när jag äntligen fått någon att älska mig.




Fri vers av syster pion
Läst 687 gånger
Publicerad 2006-01-10 21:18



Bookmark and Share


    livräddaren
sjukt bra!måste säga att du är grym på att skriva!
2006-01-22

  Propella
Underbart!!!! Jag är helt mållös!

"jag skulle lika gärna kunna vara vaken hela natten
för det hjälper inte att jag blundar
jag saknar dig med hela kroppen denna gången"

Oj oj oj...
2006-01-14

  vega lando
sorglig text,jag dras med av den olyckliga känslan...
skörheten är slående, vacker.
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

syster pion