Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrkedroppar

Ögon gnistrar då ljuva
stunder föds, leende
ansikten fångar nuets
nya stund.

Friska vindar drar bort
sorger från historien,
då ögonblick skapar
mirakel.

Njut det fina, njut
alla sorters ting
i jakten på skatten
utan desperation.

Vaka över det sunda
fånga det roliga
och kasta bort det
fula.
Visa världen hjärtan
då röda färgen får
vara i centrum.

Våga bära fanan
högt i hand, ljuset
brinner framför
dig, då styrkan vinner
alla sorters kval.

Våga tro, våga hoppas
våga älska de som tror
på dig,
de som hoppas
på dig
de som älskar dig.




Fri vers av Filosofen2
Läst 555 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-21 21:03



Bookmark and Share


  Ari Viklund
I ljus är sanningen
I sanning är kärlek
2011-08-22

  Ninananonia VIP
Bra..dessa droppar känns... :) starkt...våga...
2011-08-22

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Det som når mig starkast i denna text är - rubriken.

Styrkedroppar.

Det kan vara tårar.
Det kan vara salta glädjetårar från havet, som stänker upp i ansiktet.
Men kanske är en styrkedroppe helt enkelt ännu en bokstav av liv, skriven av dig?
2011-08-21

  Johan Bergstjärna VIP
Kort sagt: härligt, ljuvligt, underbart!
2011-08-21

    AA VIP
Bra skrivet.
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2