Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är...




Kvinna

 

jag är kvinna

kvinna


ser du?

känner du? 

din kvinnas doft?


din kvinnas kurvor

längtar dig

längtar dina händer


längtar att du berör

berör henne


med ord

med djup


med visdom

med dina händer


med din hud

med dina mjuka 

läppars smek


din kvinna

längtar dig 

älskade


jag är verkligen

din kvinna

 

bara din


kvinna



 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-08-23 22:18



Bookmark and Share


  M:tin
Vackra kvinna... glömde jag skriva...
2016-04-21

  M:tin
Vackert skrivet kvinna :)
2016-04-21

  Fredrik Stillesjö
Hej!

Gillar den mycket. Berör mitt hjärta nu.
2011-08-29

    Max Poisé
Fantastiska är Ni!
2011-08-29

  Lena Själsöga Keijser
din värme strömmar
2011-08-25

  Anya VIP
Varm och kärleksfull.
2011-08-24

    Ken Cassel
Även jag bokmärkte den här eftersom du så vackert beskrev att du verkligen är min kvinna
Hi Hi
Skoja bara!
Den är jättefin, Ninanion!

Kramar!
:)
2011-08-24

  Elwania
Tack för dessa underbara rader
bokmärker
2011-08-24

  Rune Thorsell
Lycklig den man som fått en sådan kvinna. Lycklig den kvinna vars man inser gåvans fulla värde.
2011-08-24

  Let it go VIP
Vackert! ... och jag är man, skapt i ändamål för att av allt det få njuta ;)
2011-08-23

    ej medlem längre
Mjukt och härligt..bra !
2011-08-23

    AA VIP
Mycket vacker text.
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP