Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försökt?

Försökt?

 

jag har 

redan

försökt

 

men

till ingen

nytta

 

att tala 

med väggar

 

är inget

jag behärskar

tyvärr

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-16 23:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Nej det är svårt har jag med fått erfara!
2012-11-18

    Max Poisé
Den fångar!
2012-11-17

  aol
väggar gömmer historier om dom kunde tala även tråkiga tyvärr,
2012-11-17

  Celticgirl VIP
man kan prata med sig själv med... få lite fler svar på det viset.. än med väggarna menar jag...

2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP