Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säg något, snabbt.

Jag vet att vi gjorde allt rätt
man kan inte göra annat i slutändan

men

jag kan inte sluta tänka på osaga ord
och vad dom skulle göra

för

jag vill känna att det jag gjorde var rätt.

Med eller utan din hand


med eller utan dig.














Fri vers av syster pion
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-04-16 17:31



Bookmark and Share


  Propella
Tusan. Vet du vad? Det är som om du har krånglat dig in i min hjärna, tittat lite på röran som finns där, satt dig ner och fört ut det på papper. Fast mycket bättre än jag någonsin skulle kunna göra.
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

syster pion