Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutord

I ordens värld vi sjunker
och ingen sitter still
vi lever i en bunker
fast ingen av oss vill

Vad gör du då du vilda
du stackars som vill ut
om orden än är milda
du vill på dem få slut

Känn vinden dra i håret!
Hör hjärtat banka hårt!
du gömmer dig i snåret
nu blev det allt för svårt

Att tänka tanken ända fram
du säkert vill men inte kan
för orden som du möter
de bara drar dig ner

Ilsket så din hand drar ut
det enda som du fattar
ett hjärta fullt av vrede
fattat sitt beslut…

Älska är den svåraste manöver.




Fri vers av Vici
Läst 319 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-28 01:48



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Du diktar skönt. Du har flöden och tankar. Det heter talanger!
2011-10-28

  Bibbi VIP
Gillar starkt.
2011-09-15

  jörgen g
Bra skrivet! :)
2011-09-11

  Regular
Text med både rim och reson.
"Concordia cum veritate" ;-)
Applåd!
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici