Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blod på mina fingrar

Jag tänkte så

Att vad som
sägas kan

Är kanske
redan sagt

Och blygt
såg jag på

Fast förfärad

Så blödde
mina fingrar

Och jag försvann
en liten stund

Drömde så
att orden

gjorde Skillnad

Torkade blodet
Och tystnade
Aldrig mer




Fri vers av Vici
Läst 399 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-28 22:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2015-09-01

  Hanna Mari Wallin
Grattis till placeringen

dina ord andas innerlig närvaro, kännbar för läsaren


Tystna aldrig!
2015-08-30

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-08-29

  mare VIP
Bra, tystna aldrig!
2015-08-29

  Bibbi VIP
Det gäller att sträva efter att som Jesus ha rätt ord till rätt person i rätt tid.
2015-08-29

    Amicus
Strålande skriftat!
Tystnaden dödar.
2015-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici