Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Örnvingen gick ur led... och fick nytt namn, fast inte hjälpte det;-)


Jag flyga ville

Jag flyga ville som örnen
på jorden blicka ned
men jag skada mig på törnen
och vingen gick ur led

Jag jaga vill som vargen
och fösa hop min hjord
men darra som en höna
och yla utan ord

Krälade som masken
mot molnen blicka opp
nu ser jag från min jordhög
jag måste sätta stopp

Så jag stillar mig i själen
och inom mig jag får
att termiken bär upp örnen
och vargens väg är svår

Jag åter blicka opp
Till himlen står mitt hopp!




Fri vers av Vici
Läst 306 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-28 03:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert å välkomponerat, på hoppet vi lever, ja!
2011-10-20

  Bibbi VIP
Underbar.
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici