Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Kanhända jag förlåter
du snarkar, när jag gråter

Jag lider i det tysta
Natten blir min vän

Så i sol det händer;
jag rammas av min smärta

Svett och tårar
huden fårar

Ångern vältrar
hatets sten

Dagen blir en ovän
jag måste härda ut




Fri vers av Vici
Läst 316 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-28 04:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, ibland kan man känna sig utblottad å ensam!
2011-11-06

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2011-09-15

  walborg
Äkta känsla i texten.
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici