Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåtan

Jag ser och hör
men intet gör
”Vad skall jag ta mig till?”

Du ser och gör
men intet hör
”Vad är det nu du vill?”

Vårt möte blir en gåta




Fri vers av Vici
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-30 15:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen situationen.
2011-09-15

  Regular
Tankvärt om det som kompletterar, eller komplicerar i en värld av möten.
Applåd!
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici