Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrkan val ger då mod vinner

Finn små, små stunder,
känn de med alla sinnen
utan tvång.

Le lite, så ögonen tindrar,
låt munnen le, gärna så tänderna
syns lite.

Fånga ögonblicket då något
sker, viska minnet i örat på
någon du tycker om.

LEV LIVETS GODA!

Skapa möjligheter, lär
andra det du lärt dig,
så visdom förs vidare
som ringar på vatten.


NJUT DÅ LIVET LEKER!

Skapa positiva känslor
då något är svårt, beröring skapar
harmoni,
goda ord ger tro på framtiden.


FINN STYRKA I LIVETS VAL

Välj noga de val livet har att erbjuda.
Våga tro på kraften du själv bär,
våga se ditt eget ansvar i ditt liv.
Väg varje beslut på en våg, så livets
resa kan ses med styrka, mod och tro.





Fri vers av Filosofen2
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-30 18:36



Bookmark and Share


  Ari Viklund
Som en nyckel till sitt eget liv
2011-08-31

    AA VIP
Vacker och hoppfull text.
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2