Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhetens styrka

Klumpen nu är borta
oron försvunnen.
Då orden till slut fann
styrkan bakom beslutet.

Missnöje, hos en, glädje
hos en annan.
Mod hos den som vågar
stå emot.

Leendet formar frihetens
känsla, stolt blick, som riktar
sig mot målets vinst.
Hjärtats rytm följer lugnet
då lättnaden lagt sig.

Glittriga ögon framhävs av
den blå skuggan Svart kajal
och maskara vidgar ögonens
form, då fransarna förlängs.
Nymålade läppar, med markerande
linjer, skapar ett vandrande
konstverk.

Uppmärksamheten växer, drömmarna
delas då visioner vävs samman,
då känslor får slå rot.







Fri vers av Filosofen2
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-31 19:58



Bookmark and Share


  Ari Viklund
styrka och mod har ett vackert ansikte
2011-09-01

    AA VIP
Vacker text.
2011-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2