Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så länge hjärtat hoppar, ögonen glittrar och tankarna når varann växer kärleken, men.


Kärlekens svåra laburint

















DÅ RESPEKTEN FÖRSVINNER ÄR KÄRLEKEN SLUT




Fri vers av Filosofen2
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-31 23:00



Bookmark and Share


  Ari Viklund
otrohet och förtal är förkastligt
2011-09-02

  Filosofen2
Nja, inte alltid. Då otrohet, förtal och annat kommer in passar inte ordet kärlek längre!!!!!

Tyvärr är det allt för många som tror kärleken övervinner allt, men så är det inte. För att få den att blomstra, behövs 100% engagemang från bådas håll. Ordet trohet tappas för lätt bort, ärlighet lika så.... Tryggheten att veta man kan lita på varann till 100% faller ner totalt då lögner och otro finns.
Sår växer och skadan tar hjärtas rum. Tyvärr växer misstro fram och chansen att finna kärlek minskar för varje gång hjärtat trampas på.

Kärlek är ett förbund mellan de som älskar, lite svartsjuka behövs, annars känns det som den andra inte bryr sig. Vissa säger att svartsjuka inte får finnas, men jag säger att det är okej, så länge det inte går ut över förhållandet... Tror knappt att någon inte skulle reagera om ens partner helt plötsligt ändrade sig i stil, form och tankar. Började prata om en ny förmåga på ett vis som inte är acceptabelt. Den andra tappas bort då andra saker kommer i vägen, om vänner alltid tar all plats. Tyvärr är det vanligare än man kan tro att partnern räknas bort pga att den andra inte ser förhållandet som viktigt.... Tyvärr ligger vi i topp med skilsmässor, som för med sig en massa strul pga beslut som förhastats....
Vissa gifter sig för snabbt, flyttar ihop och vill leva lyckliga, andra har svårt att leva själva.....

Kärleken är en laburint med en massa krokiga vägar. För att bli lyckliga behövs kommunikation, vänskap, djup kärlek, passion, trohet, styrka, empati, respekt, omtanke, nyfikenhet, glöd, ärlighet, öppenhet, beröring, planering, kemi, uppmärksamhet på varann och mm.
2011-09-01

  Ari Viklund
Kärlek klarar att hitta vägen ut ur
labyrint för den har egen kompass
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2