Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsnjutare



Frihet ges då förutsättningar växer.
Drömmar får plats, då verkligheten tillåter det.
Framtiden skapas idag.
De val vi gör idag visar sig i morgondagen.

De små simpla sakerna ger harmoni.
Leva för dagen är lika viktigt som planering.
Våga vara modig.
Öppna sinnena, släpp in ljus, luft, jord och vatten.

Fria tankar.
Våga visa känslor.
Lätta hjärtat.
Lita på magkänslan.

Våga ändra rutiner om de gamla inte passar.
Investera i känslobanken.
Öppna upp minnesbanken.
Byt plats på ordens betydelse.



Lev
älska
njut
fånga dagens under
dans
sjung
vissla
nynna
skriva ur hjärtats lust




Fri vers av Filosofen2
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-01 20:56



Bookmark and Share


  Ari Viklund
"fånga dagens under"
så vacker formulering
2011-09-02

  Johan Bergstjärna VIP
Sunda värderingar och attityd
2011-09-01

  Ninananonia VIP
Sköna tankar... :)
2011-09-01

    ej medlem längre
YES!!!
2011-09-01

    AA VIP
Sanna ord.
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2