Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är den

du

du är den

den som är 

kärleken

du är den älskade

du är den

kärleken

i mänsklig form

du är kärlekens molekyler

du är essensen

du är djupet

du är ljuset det klara

du är himmelen

på jorden

du är älskad

för att du älskar

du är kärleken

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-09-04 21:19



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dina ord är sång
är fjärilsfingrar
2011-09-08

  Anya VIP
Hoppfullt och kärleksfullt.
2011-09-05

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2011-09-04

  Sofhia Wirström
vackra, fina ord om kärlek
2011-09-04

    ej medlem längre
Ljuvligt vackra ord om kärleken..om den som är kärleken...
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP