Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annlie


En berättelse..

En man kommer hem från krigets svett..
undrar om han har något vett?
han ska träffa sin familj..kyssa sin fru...byta blöjor på sin dotter..ha ett liv
han fångar dagen på pin kiv..
men han minns nog sitt gevär..
gud, vet vad det var till besvär..

han vill nog inte ta i ett vapen mer...vill hellre kasta det långt bort

vapen är en farlig sort..
han fick nog hota med det..lyda order...täcka den framför sig..människor som skrek
han vile nog skona dom..tyckte nog att det skulle kalla det för svek?


han vill nog var hos sin fru..om dottern vill bli militär..lär han säkert be till gud
"kära gud..jag vill inte ha mer krig!!"




Fri vers av anita VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2011-09-03 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP