Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen håller andan

Ibland är det som om
världen håller andan

De väntar på dig
De väntar på mig

De ropar
och himlen viskar

Gör något




Fri vers av Vici
Läst 377 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-04 04:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tycker så mycket om dina ord...
2012-08-21

    ej medlem längre
kort och märgfull!
2011-10-11

  Bibbi VIP
Exakt så är det.

applåd och bokmärke.
2011-09-05

  aol
andäktigt
2011-09-04

    Birgersdotter VIP
Fin och stark .
2011-09-04

  Regular
Rise and rise again until lambs become lions
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici