Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndagslöv


Än rör sig de bruna löven
med mogen elegans
ärrade av sommarlek
redo för sista dans

klungor av det levda livet
med framtids grönska sams
alla sprungna ur samma träd
i vårtid ingen död förnams

höstens färger tydligt visar
någon går alltid först
banar väg för nytt livsvillkor
värld där ingen är störst





Bunden vers av Gunnel André VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-05 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP