Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annlie


Mitt liv..en början?

ja, jag har ett liv..ett hopp..som går där jag måhända vill
kanske något annat kommer därtill?
endast sms..korta telefonsamtal..jag läger på efter korta svar
svaranden är oftast på sin ort kvar..
jovisst..men sparsam som man ska vara
bör men helst inte ens svara
den mannen kan nog i sin längtan göra sin saker själv..jag bryr mig ej
tro mig, jag är förbanne mig inte någosn tjej!

Förhålanden tänker jag nog på..något nytt? Ha,ha..där kan dom gäran tvista
lagom lista..
eventuellt barnskaffning kan diskuyeras på tu man hand..artigt fråga
hålla reda på en sådan låga.
Skall berörda ingå något äktenskap? svaret blir oftast lågt :ja..
hus och hem ska dessa bägge ha.

ekonimi bekymmer rättas till under tiden bägge grälar sakligt om ditta och datt
kanske att "inte skaff någon besvärlig katt"..

min vän..

jag vill inte ens tänka tanken på dina ord ens...det vet du..
jag bor hemma..här och bara nu...

så leta vidare du..jag är absolut inte ens någons fru/sambo...skriv upp det
texten skall då vara svart och fet.

enklet så...

min vän..




Fri vers av anita VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-07 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP