Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänners omtanke vilken årstid det än är

Underbart livet kan te sig, då ögat når
längre än horisontens slut.
Underbart med vänner då empatin
väver samman harmonin med
tung glöd.

Ordens styrka bakom tanken väcker
känslan inom mig.
Oro över situationer då inte allt
blir som man tänkt, skapar frågor
med hjärtats grund.

Bitterljuv känsla infinner sig innan
rätsida nått sin punkt. Öppning sker
med samtalets gång då situationen
löses upp med vänskapens kraft.

Styrkedropparnas kraft vidgar
förståelsens rum, då ödmjukheten
bildar pakt.

Lust och fägring stor snart somnar
in för höstens intrång. Kyliga vindar
visslar längs husknuten.
Höstmörkret når sin kulmen då
kvällen än är ung.

Värmeljus formar om våra sinnen
då rusket dånar utanför.




Fri vers av Filosofen2
Läst 468 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-07 22:11



Bookmark and Share


    AA VIP
Fint och vackert skriftat.
2011-09-07

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2011-09-07

    ej medlem längre
Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiint
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2