Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en vacker

jag stirrar länge på dig

du är brun

varm

och doftar så gott


jag tänker på hur du smakar


varje morgon

dricker jag dig


du smakar så gott


du är mitt kaffe i en vacker kaffekopp

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-09 14:59



Bookmark and Share


  Schackpoeten VIP
Kort och bra beskrivet om vardagens ting som många bara slentrianmässigt häller i sig utan att riktigt "njuta" :-)
2011-09-15

  Lena Själsöga Keijser
doften stiger in
leendeljus
2011-09-11

    ej medlem längre
Lurfia !!!
2011-09-09

    Ken Cassel
Om du stirrar emot mig, så lär jag bara flörta tillbaka emot dig!
Blink Blink
Hi Hi
:)

Kramar!
2011-09-09

    Birgersdotter VIP
Blev kaffesugen ha ha
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP