Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa mitt Hjärta

Dansa mitt Hjärta,
dansa

Sjung min själ,
sjung

Jubla bort din smärta
ty Herren är din kung

låt eka ut i rymden
orden ur ditt djup




Fri vers av Vici
Läst 359 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-09 23:46



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt diktat!
2011-09-20

  marie-helene
Du skriver såå vackert,tack!
2011-09-18

  Bibbi VIP
Helt underbar.
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici