Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag tycker om, det tycker jag om




Jag tycker om

 

jag tycker om

dina fingrars form

och din mjuka beröring


jag tycker om värmen från dina 

dina som masserar mina

så där perfekt som bara du kan


jag tycker om din vackra mun

och din tunga

som smeker mig varm


jag tycker om när dina läppar

fastnar sådär i mina

när världen börjar snurra fort


jag tycker om när du tar på mig

så där ömt

så där varmt som bara du kan


som om jag vore

en vacker ängel av ljus

som om jag vore den du älskar

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-10 08:28



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så varma andas dina ord
din kvinnovärme
2011-09-11

  mare VIP
Varm applåd ;)
2011-09-10

  mickech
Underbart skrivet :-)!!
2011-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP