Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti

 

Inuti

i gränslandet

inuti

i

i dröm

i verklighet

i gränslandet

inuti

i


i

  i dessa                         drömmar

 skapar vi          det          viktigaste

det är              där        vi skapar

våra                                     liv

så som        vi      önskar 

att de       är    skapta

och det   är    lycka

ja 

det är   där     som

drömmarna           skapas

drömmarna               min vän

   drömmarna       om dig    älskade  




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-11 10:52



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du skriver det barn hjärtvet
och det vi egentligen vet
2011-09-11

  mickech
strålande...du är duktig min vän!!
2011-09-11

    Birgersdotter VIP
Härligt ..jo jag ska drömma vad jag önskar nu
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP