Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsätter samarbetet med Propella *glaad* (Tack Du !)
som denna gång speglar min fortsättning på Förblindad (Man)
Läs nu hennes Underbara spegling !!!



Förblindad II (Man)



Om du kunde se
din roll i filmen om mig

den

som spelas på repeat
längs vitkalkat tak
drömmars bilder
i ständig förändring

aldrig har ångest och åtrå
flätats så hårt
till en Kvinnas andning


kaffet svider i magen
när Kärleks visioner
visas på naken hud
som inte är du
förgäves..

men..

Om du kunde se
din roll i filmen om mig




Fri vers av Ord
Läst 531 gånger
Publicerad 2006-01-19 10:11



Bookmark and Share


  Liv Sol
Väldigt fint formulerat.
2006-02-18

  sol
..eftersom jag redan friat
och fått nej... så vet jag
inte vad jag ska använda
för ord, tycker dina är bäst
2006-01-19

  kärleksbarn
Om du kunde se
din roll i filmen om mig

kärlek, killen, kärlek!
2006-01-19

  Albert
måste börja spara dig också... du har verkligt fina tankar
"Om du kunde se
din roll i filmen om mig"

jag blir leende
en leende människa, idag, tack!
2006-01-19

    jahapp
så himla bra denna...kan itne va mer konstruktiv just nu...stressad på jobbet...men ville iaf tala om att jag tyckte väldans mycket om den!
2006-01-19

  rebecca d
mycket suggestiv och känslig...
din roll i filmen...ångesten...

gillar, fint!
2006-01-19

  Last Word Spoken
Instämmer med Propella!

Lasse Hallström ute nu,
du är favo regisören inne nu!
*Ler*, ...väntar på inbjudan
för visning av rullarna.....
...vill ha en egen biroll där, tack!

*S*
2006-01-19

  Propella
Du är enastående, min vän.
2006-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord