Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mm




När gryningen är där

 

mm

toner som flödar

här

här i mitt hjärta

känner jag

gryningen

den som värmer

tiden

tiden då

när vi drömmer

när vi andas

när vi lever


inget har regnat bort

i tårar

för mina tårar är av glädje

av att andas

din luft

i en värld

av djupaste värme


frihet

att älskas

så varmt


att känna kärleken

som du ger

i dina famntag


när lusten

känns

berör mig in 

djupt in


du 

dina händer

allt

du är

älskade

känn

känn dig älskad

så 

som jag känner

att du älskar


det är lycka

lycka att andas dig

där

i gryningen


det är en underbar

värld

när du är här

vid min sida


när gryningen är där

där

i dina ögon

där




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-14 10:18



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vackerandningssamvaro
2011-09-15

    ej medlem längre
Åh så fint!! Bokmärker :)
2011-09-14

    ej medlem längre
kanske är du en kärleksgudinna
2011-09-14

    ej medlem längre
ja en ljuvligt fin text till din älskade..
2011-09-14

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-09-14

    ej medlem längre
Fint !!!
2011-09-14

    Birgersdotter VIP
Underbar kärleksdikt till din älskade
2011-09-14

  Anya VIP
En kärleksförklaring som gör att jag ler.
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP