Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig




Förstå?

 

Jag vill förstå

det du 

tänker

 

sätta mig in i

det du bär

där

 

i

innanför

ditt skal

 

i ditt inre

i ditt universum

 

i dina trådar

av liv

som du bär 

 

bär med dig

alla dagar

i ditt liv

 

jag vill se och känna

jag vill förstå

vem jag är?

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-15 12:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2011-09-15

    AA VIP
Vackert om livets mysterium.
2011-09-15

  Lena Själsöga Keijser
kanske är det just i det ögonblick vi släpper förståfågeln fri detta sker
2011-09-15

  Maj-Lis VIP
Inte så lätt alla gånger
2011-09-15

  Anna*
Riktigt insiktsfullt och kan tolkas på flera plan! Applåderar
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP