Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flaskpost



Blås                
vind
                    blås...

varken

oväntad                  

eller   
                       
                      respekterad 

min fria vilja...
strandsatt

En storm bröt ut!

Mitt fartyg är min häst
jag rider de stora vågorna
och viljan är min Kompass


(en tyst visskande röst)

-Vart är du på väg...


Jag går
min väg

bort
      
           bort

bort


så länge
jag kan!


(En tyst visskande röst)

-Varför?


Livet sårar mig
Jag står inte ut
med tortyren

så jag byggde
mig ett skepp
och platsen
var i en
flaska


(en tyst visskande röst)

-VARFÖR gör du
detta mot dig själv
du
         vet
att
om du inte slutar
kommer du att dö!

- Kom ut ur din flaska
och börja lev...  LIVET

-Detta
är inte ett skämt
  
J            
  a     
    g

            ä
             r
 
       d
i
t        
   t              
 
   s           
a
         m
          v
  e
t     
      e         
         !  
      

 

 

 

 

 

 




Fri vers av DanSan
Läst 404 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-16 09:08



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Vackert för både öga och själ Dan.
Många starka applåder...för allt.
2011-10-06

  Måna N. Berger
Ja, glömde säga det: jag är så glad att du är tillbaka här! :)
2011-09-16

  Lena Själsöga Keijser
så underbart

se dina ord dina bilder igen

ja
det är det

tack
2011-09-16

  Mangal VIP
Härligt att se dig igen! Livets våg rullar fram inför min ögon. Skön och livsbejakande läsning.
2011-09-16

    Bodil Sandberg
Det är så roligt att du är tillbaka Dansan - applåder för denna fantastiskt fina snygga dikt!!
2011-09-16

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2011-09-16

  Carl O Andersson
Verbal, teatrisk och grafisk mycket bra.
Den förlorade sonens återkomst?
Trevligt se Dig här igen
2011-09-16

  Måna N. Berger
Bildrikt och såväl grafiskt som innehållsmässigt genomtänkt. Anden i flaskan har ett budskap: skruva på korken!
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan