Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om tårar var guld

Jag skulle äga miljoner
om tårar var guld

Du skulle vinna din själ
om jag fick lyfta din skuld




Fri vers av Vici
Läst 385 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-09-16 16:08



Bookmark and Share


  aol
vilket djup och härlig känsla
2011-09-20

  Regular
djupsinnig text som jag får läsa igen
bra skrivet! :-)
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici