Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under din himmel















Under din himmel jag tittar upp
och kan se hela dig




Molnen skymmer lite, men då du drar de åt sidan
öppnar du horisontens underbara resa.




Strålarna du skänker ger mitt leende kraftfulla drag
då regnet blött ner hela mig.



Varsamt du öppnar en dörr
som så länge varit stängd. Nyckeln
rostig, men kan öppna ändå.



Lustfyllda känslor väller över mina sinnen,
ler, skrattar, så hjärtats lust väger tungt.
Påväg, påväg mot nya mål då du lyser upp min stig.














Fri vers av Filosofen2
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-17 15:20



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Vackert och hoppfyllt ... När en dörr stängs .. öppnas oftast en annan .. den här öppnas till hjärtats glädje ...
2011-09-18

    AA VIP
Vackert skriftat. Hoppfull. Gillade passagen "öppna en dör....."
2011-09-17

    Max Poisé
En snygg och en renodlad text som fyller hjärtan! Tack för detta!
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2