Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den norra noden finns ett tecken..




Stjärna

stjärna

stjärna


jag blundar ödmjukt

under dig

 

under

magiska

 

magiska

som du

 

när du lyser

lyser

 

då jag vandrar i dig

i rymden

av ljus

 

i något man inte kan förklara

med ord

 

en känsla bara

bara så

 

underbar

 

varm är du

 

är

kärleken

 

som en stjärnas ljus

 

så fyller du

 

fyller du mig med dig

 

stjärna

jag ser

 

jag ser dig falla

jag ser ett

 

stjärnfall

 

och vet du vad jag önskar mig

 

jag önskar mig det vackraste

det underbaraste

 

det jag inte säger med ord

 

för orden räcker inte till

 

för att beskriva

just 

hur

 

hur mycket jag älskar

 

just dig







Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-09-17 16:26



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vacker!
2011-09-18

  Anya VIP
Fint, som en stjärfall....
2011-09-18

    ej medlem längre
Du skriver magiskt, vackert och fängslande.
2011-09-17

    Ken Cassel
Tjusigt, min vän!
:))

Kramar
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP