Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du...?




Så som änglarna


 

älskade

som en ängel


utan tårar

utan smärta


bara så




för kärleken är som en vind

som lyfter mig upp till himmelen


när vi är

 

är just så




kära i varandra



som änglarna alltid känner sig


när de flyger


högt 

ovan molnen


jag vill att du förstår

hur


just hur det är att vara 


som änglarna är


för det är så jag känner



då när jag älskar 

 

 

 

 





Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-09-19 00:17



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Skimrande vackert!
2011-09-20

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-09-19

  Delilah Juno VIP
That´s amore ...
2011-09-19

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ljuvligt vackert. =)
2011-09-19

  Anya VIP
Värmande och fint.
2011-09-19

    Birgersdotter VIP
Underbart få ta del av
2011-09-19

  thyra
En seren känsla ges till läsaren. Tack!
2011-09-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
svävist likt så fåglar i skyn
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP