Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din poesi min vän...




Lavablommor

 

de glöder 

 dina blommor

älskade

ja

de glimmar så vackert

dina blommor

som jag älskar 

när de slår ut

när de lyser upp mitt

innersta rum

med sin värme

jag kallar dem

lavablommor




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-09-20 18:08



Bookmark and Share


  TT
...så fint..så fin liknelse...så varm och glädjefylld liten text!!!
2011-09-21

    ej medlem längre
Vad fint skrivet !
2011-09-20

    maija tuori
Njuter ...av Din vackert text...
2011-09-20

  Maj-Lis VIP
Vackert
2011-09-20

    ej medlem längre
vackra, värmande blommor
2011-09-20

    ej medlem längre
Vacker och glödande poesi...dina ord är som pärlor.
2011-09-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Som rinnande glöd
en dikt vackert spröd
av kärlek röd
ja det behövs i livet
som ett gott stöd
så Du sprid mer
i överflöd....
2011-09-20

    Birgersdotter VIP
underbar
2011-09-20

  Bibbi VIP
Gillar!
2011-09-20

  mickech
Mmm en vacker bild av den inre skönheten!
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP